Klusservice Eefde Gorssel 2

Bel of mail ons:

06 1035 0143

06 103 501 43

e-mail

Bel of mail ons:

06 1035 0143

06 103 501 43

e-mail

“Alleen of met zijn tweeën, ons uitgangspunt is plezier in het werk, constante kwaliteit en bovenal een tevreden klant”.

Over ons

Wie zijn we
We vormen Klusservice Eefde-Gorssel met zijn tweeën. Met een achtergrond in management en sanitair en een passie voor verbouwen runnen we samen een allround klusbedrijf. We hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van kleine en grote klussen voor zowel particulieren als bedrijven. Klusservice Eefde Gorssel bestaat nu ruim 15 jaar.
Naast schilder-, montage- en timmerwerk verzorgen we ook installatie- en tegelwerk, zowel bij nieuwe aanleg als bij renovatie. We vullen elkaar aan en versterken elkaar zowel in creatieve als in praktische zin.

Werkzaamheden
Het verbouwen van badkamers of keukens, het aftimmeren en isoleren van zolders, het schilderen van de woning zowel van binnen als buiten, het bouwen van veranda’s, tuinhuisjes en pergola’s of het opbouwen van stands bij beurzen, uw klussen zijn bij ons in professionele handen. We zijn breed gespecialiseerd en we houden van diversiteit, dat houdt het werk leuk en afwisselend.

Eerlijk werk voor eerlijk geld
Omdat we werken op urenbasis kan tijdens een klus, in verband met voortschrijdend inzicht bij de klant, het werk altijd worden aangepast of uitgebreid. Vertrouwen en kwaliteit zijn de kernpunten van het bedrijf, als dorpsklusbedrijf hebben we anders geen bestaansrecht en het past ook bij ons principe: eerlijk werk voor eerlijk geld.

Meer weten
Bel vandaag nog voor een afspraak of meer informatie of vul het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gaarne uw gegevens
Invalid Input
Gaarne uw gegevens
Gaarne uw gegevens
Gaarne uw gegevens
Gaarne uw gegevens
Vul de code in
Invalid Input