Wie zijn we

Klusservice Eefde-Gorssel is opgericht door Hans Reuver en bestaat nu ongeveer 15 jaar. Met  een achtergrond in management en een passie voor verbouwen runt hij een allround klusbedrijf.  Klusservice Eefde-Gorssel heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van kleine en grote klussen voor zowel particulieren als bedrijven. Naast schilder-, montage- en timmerwerk kunt u ook  terecht voor installatie- en tegelwerk, zowel bij nieuwe aanleg als bij renovatie.

Werkzaamheden

Het verbouwen van badkamers of keukens, het aftimmeren en isoleren van zolders, het schilderen van de woning zowel van binnen als buiten, het bouwen van veranda’s, tuinhuisjes en pergola’s of het opbouwen van stands bij beurzen, uw klussen zijn bij ons in professionele handen. We zijn breed gespecialiseerd en we houden van diversiteit, dat houdt het werk leuk en afwisselend.

Eerlijk werk voor eerlijk geld

Omdat we werken op urenbasis kan tijdens een klus, in verband met voortschrijdend inzicht bij de klant, het werk altijd worden aangepast of uitgebreid. Vertrouwen en kwaliteit zijn de kernpunten van het bedrijf, als dorpsklusbedrijf hebben we anders geen bestaansrecht en het past ook bij ons principe: eerlijk werk voor eerlijk geld. Indien gewenst kan bij grote projecten eventueel ook op offerte basis gewerkt worden.

Meer weten

Bel of mail vandaag nog voor een afspraak of meer informatie, of vul onderstaand formulier in.

Hans Reuver van Klusservice Eefde Gorssel

Hans Reuver: “Alleen of samen met collega bedrijven, mijn uitgangspunt is plezier in het werk, constante kwaliteit en bovenal een tevreden klant”.