Klusservice Eefde Gorssel 1

Bel of mail ons:

06 1035 0143

06 103 501 43

e-mail

Bel of mail ons:

06 1035 0143

06 103 501 43

e-mail

Werkwijze

Werkgebied
Klusservice Eefde-Gorssel verricht haar werkzaamheden voornamelijk in Eefde en Gorssel en directe omgeving. Voor de grotere klussen ligt het werkgebied in de driehoek Zutphen-Deventer-Lochem. Op deze manier kunnen we zonder voorrijkosten te berekenen een goede service bieden.

Samenwerking
Klusservice Eefde-Gorssel voert in principe alle werkzaamheden zelf uit en werkt niet met vaste leveranciers. We hebben er in overleg geen probleem mee dat klanten zelf voorwerk -zoals bijvoorbeeld breekwerk- verrichten. Daar waar het ons aan kennis of kunde ontbreekt, huren we een gespecialiseerd bedrijf in om dit onderdeel van de klus te klaren zonder dat u als klant hier hinder van ondervindt.

U bepaalt
U weet waar u aan toe bent want we bespreken vooraf iedere situatie of oplossing met u, dit voorkomt verrassingen en discussies achteraf. U als opdrachtgever heeft altijd de regie. U bepaalt ook waar u de benodigde materialen als bijvoorbeeld sanitair, tegels enz. uitzoekt. Klusservice Eefde-Gorssel kan hierbij adviseren maar ook desgewenst de levering voor haar rekening nemen. Kosten van materiaal worden een op een doorberekend aan u als klant.

Uurtarief
We werken op urenbasis tegen een tarief van € 44,50- ex. BTW *, bij klussen boven de 100 uur geldt een korting van 10%. Senioren krijgen standaard 10% korting op alle uren. We komen van tevoren kijken om te overleggen wat uw wensen zijn en dan maken we een inschatting van de benodigde uren.
*schilderwerk , isolatie en stucwerk 9% BTW de rest 21%

Meer weten
Bel vandaag nog voor een afspraak of meer informatie of vul het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gaarne uw gegevens
Invalid Input
Gaarne uw gegevens
Gaarne uw gegevens
Gaarne uw gegevens
Gaarne uw gegevens
Vul de code in
Invalid Input