Werkgebied

Klusservice Eefde-Gorssel verricht haar werkzaamheden voornamelijk in Eefde en Gorssel en directe omgeving. Voor de grotere klussen ligt het werkgebied in de driehoek Zutphen-Deventer-Lochem. Op deze manier kunnen we zonder voorrijkosten te berekenen een goede service bieden.

Samenwerking

Klusservice Eefde-Gorssel voert in principe alle werkzaamheden zelf uit en werkt niet met vaste leveranciers. Daar waar het ons aan kennis, kunde of mankracht ontbreekt, huren we een gespecialiseerd bedrijf in om dit onderdeel van de klus te klaren zonder dat u als klant hier hinder van ondervindt.

U bepaalt

U weet waar u aan toe bent want we bespreken vooraf iedere situatie of oplossing met u, dit voorkomt verrassingen en discussies achteraf. U als opdrachtgever heeft altijd de regie. U bepaalt ook waar u de benodigde materialen als bijvoorbeeld sanitair, tegels enz. uitzoekt en of haalt. Klusservice Eefde-Gorssel kan hierbij adviseren maar ook desgewenst de levering voor haar rekening nemen. Kosten van materiaal worden een op een doorberekend aan u als klant.

Uurtarief

We werken op urenbasis tegen een tarief van € 49,00 ex. BTW*, bij klussen boven de 100 uur geldt een korting van 10% (U betaalt € 44,00 per uur, ex. BTW*). Senioren krijgen 10% korting op alle uren. We komen van tevoren kijken om te overleggen wat uw wensen zijn en dan maken we een inschatting van de benodigde uren.
*schilderwerk, isolatie en stucwerk 9% de rest 21%

Meer weten

Bel of mail vandaag nog voor een afspraak of meer informatie, of vul onderstaand formulier in.

Hans Reuver - Klusservice Eefde-Gorssel
We bieden goede service en geen voorrijkosten.

Ons werkgebied